onsdag 25 januari 2012

Starta Eget Utbildning

Idag känns det riktigt som min dag.
Jag fick brev från marknadspunkten att jag är en av de 22 som kom med på Starta Eget Utbildningen. Så himla roligt. Både att jag kommer ha något intressant och utvecklande att göra i 6 veckor och för att jag redan har min affärsplan klar.

 Det är typ bara större delen av budgeten kvar, bara att registrera mitt företag och fixa inköpslistor :)

Hade jag inte kommit med hade jag väldigt väldigt besviken. Jag har planerat och drömt i flera veckor nu och vill inget annat än komma i gång med mitt företag.

Jag har länge drömt och funderat på att bli egen företagare och har nu tagit steget. Känner mig super laddad och har bestämt mig för att lyckas till varje pris. Har länge känt mig så less på att söka jobb som inte leder någon vart. Nu ska jag bli min egna chef, ha ett intressant jobb att gå till varje dag och tänker arbeta stenhårt för att om något åt kunna plocka ut en härlig LÖN :)
Det är ju bara jag som kan bestämma över hur mitt liv ska utformas och nu kommer jag få utmanas, prova något nytt och skaffa mig nya erfarenheter. Det kan inte bli annat än kanon.

1 kommentar:

marie sa...

Vad spännande att starta eget! Har flera gånger tänkt den tanken, men alltid känt att det verkar vara så mycket som ska till innan man kan starta upp det hela... Skönt att det finns hjälp att komma igång :) Stort Lycka till!