måndag 8 augusti 2011

Blivande Student....Igen!


Idag kom intagningsbeskedet och jag kom in. Jag blir alltså student igen. Jag som typ aldrig skulle plugga igen. Men det känns riktigt bra, hoppas att jag får tillgodoräkna lite så man slipper 4 år bara. Blir att studera i Falun, det är bara att hålla tummarna på att det blir kanon. Fast det är klart, det kan väl inte bli sämre än Gävle?

Har varit in och tittat lite, på vad jag har att vänta mig och lite litteratur. 
Som det ser ut nu kan det vara bra att köpa en bok, samt att jag måste ha en ny webcam och headset eftersom jag ska kunna hålla kontakt med mina studiekamrater när vi via nätet kolla på föreläsningar och annat. 

En tuff tid att se fram emot, men det kommer gå toppen så länge man får lite hjälp här hemma. 




2 kommentarer:

Aspen sa...

Va ska du plugga? Tuff du som klarar av det efter alla år, skulle jag aldrig orka fast ja har väl egentligen aldrig gillat skolan. Så du kände inte att du ville jobba som förskollärare en period innan en ny pluggperiod? Lycka till med studierna!

Aspen sa...

Ja det är lustigt det där för när man hör folk prata säger dom att det är sådan brist på förskollärare här å att dom verkligen behövs men inte ser man nå lediga jobb för det, bollnäs kommun brukar iof va bra på att lägga ut sina jobb i sista minuten så det kommer säkert några i slutet av aug. sen kan man ju hoppas att allt ser lite ljusare längre fram när trasslet till höghammar ordnat sig samt att lärarleg har gjort sitt.
Hoppas d går bra att plugga, spännande med en ny ort, gävle har ju inte direkt imponerat på en. Hur länge måste du plugga dårå? Är det i typ klass 1-6 du vill jobba?