torsdag 9 juni 2011

Underbara Norrland

Runt kvart i två på tisdagen var familjen tankad i Söderhamn och påbörjade vår resa norrut. Det gick över förväntan riktigt bra. Luna sov mest, men en del gnäll blev det emellanåt. Vilket man kan förstå, det är ju inte speciellt roligt att sitta fast en hel dag. Nova sa it mycket heller, hon satt och snaskade remmar och plockade med sina saker. Första anhalt blev Piteå där vi slaggade hos min farmor.

Igår, var vi en sväng på stan, Åh va härligt det var. Jag vill verkligen snart tillbaka. Piteå kommer alltid vara mitt andra hem :) hann träffa min farbror en sväng och ta en fika innan vi for vidare till Övertorneå.
Så underbart det var att träffa Linda igen, och hennes yngsta Agnes hade väntat på Nova hela dagen :)
Det blev massor av lek direkt på dem. Så roligt för henne. Efter en tacomiddag for vi till Jocke. Åh, det var så härligt att få kramas med honom igen. Jag har saknat honom så. Jag och S pratade lite med hans pappa över en kaffe medan han och Nova lekte järnet. Idag ska vi dit igen :)

Fick ett trevligt telefonsamtal igår på kvällen, så det blir nog kanon. Något att se framemot i alla fall.
Ingen aning annars vad dagen har att bjuda på, men jag hoppas det kommer vara lång då vi börjar färden hem igen i morgon men först en övernattning i Piteå.





1 kommentar:

Sara Kesäläinen sa...

Vad sas i telefonsamtalet??
Nu är jag ju nyfiken :O