fredag 6 maj 2011

barnfritt och Anställning

Just nu vill gärna ha en dag barnfritt gärna två för att få städat och röjt ordentligt. För med barn hemma blir det bara till att röja upp köket en si så där 3 gånger om dagen, jo visst är det så hemma hos oss. Lite dammsugande och plock i små mängder är det som hinns med under en dag med lite tur.
Skulle verkligen behöva torka ur skåp, organisera och få putsat fönster. Blir tokig på att leva i detta kaos, hur får andra småbarnsföräldrar ihop det egentligen? Jag ska inte sticka under stolen med att det skulle vara balsam för mina öronen att bara behöva lyssna på skön musik och att slippa stress och bråk skulle ge hela mig lite ro i kroppen.


Om jag skulle bli lite uppassad skulle jag inte heller inte klaga. Gå ut och äta god mat, en massage och kanske en ansiktsbehandling. Nej, Nej det skulle jag inte alls klaga på. Tycker det börjar vara på tiden faktiskt :)
Jag älskar mina barn oerhört mycket, men just nu hade det varit skönt om de var så stora att de klarade sig själva.

 Ju, just i går ringde hon angående mitt extra jobb och hon ville gärna ha med mig i sitt team :) Skit glad är jag. Det kommer bli utmanade, spännande och lite pirrigt, Och att det ger lite mer pengar på fickan ger också många ++++++++++ Kontraktet kom idag, så det ska bara gås i genom och skrivas under sedan är jag på gång :)




1 kommentar:

Sara Kesäläinen sa...

Vad är det för jobb? Grattis iaf :)