söndag 24 april 2011

En stressig, men bra dag ändå

Nova kom och väckte mig 8 i morse och ville titta på Lillifii. Luna vaknade strax efter. Frukost och sedan rullade det på tills det blev dags för babysim. Nova lämnade vi hos far-far, roligare att vara med honom än att sitta och frestas när vi badar.
Badet funkade kanon och nu behöver vi inte blåsa när Luna ska dyka utan bara säga till och visa, så stänger hon ner :)

Hem, bolaget, hämta föräldrar och Nova, vara på Mobackes och hämta blommor och fina krukor Nova målat till sin far-far och far-mor. Sedan har det stressats på med mat och få allt i ordning innan våra middagsgäster anlände.
Hade tänkt att ha en citronpaj till efterrätt, men när det var dags att blanda själva smeten att ha på upptäckte jag att jag inte hade tillräckligt med ägg, jag var inte glad ska jag säga.
Humöret gick verkligen upp och ner. Får jag gäster vill jag att allt ska vara perfekt, men de verkade vara nöjda ändå. Vilken tur :)
Luna fick smaka vaniljglass. Hon blev helt tokig och skulle bara ha mer och mer, Gott verkade det vara med andra ord.

Mellan 21-21.30 skjutsade jag hem våra gäster. Stoppade om Nova när jag kom hem och gav henne en Citadon, så trött hon var efter ha hållit i gång hela dagen. Nu är det bara hoppas på att hon får en lugn natt, hon brukar vakna någon gång och har lite ont. Men det kan man ju förstå när hon är i farten en hel dag.
Jag har nu avslutat kvällen med att se en kassfilm och nu blir det sängen. Jag känner mig helt slut efter denna dagen.


1 kommentar:

En pojkmammas vardag sa...

Tävlingen i samarbete med Smultronbyn träleksaker är nu avslutad. Var det Du som hade turen att vinna? Gå in här och titta: http://edvinsmamma.wordpress.com/2011/04/26/en-vinnare/

Kram!